Topp1

Skolbesök

Höstens lektioner är genomförda

Vi började i september månad och först ut med besök av HP Warta och "handboll på gympan" var Herrgårdsskolan årskurs 2, därefter har besöken avlöst varandra med uppehåll för höstlovet. Sista besöket genomfördes i onsdags (22 nov) med 2D på Ryaskolan, totalt har vi gjort 41 lektioner och är en början till ett ökat antal handbollare i vår förening. Rekryteringen i skolorna måste genomföras varje säsong för att det skall ge effekt på sikt, redan nu är det ett ökat intresse, något vi märker på träningen men även via mail/telesamtal från intresserade nybörjare. På samtliga skolor/klasser har vi träffat fantastiska lärare, som tagit emot oss på ett mycket positivt sätt - tack!

Bli en del av HP Warta - en förening i förändring du också... Välkomna!

Klassiskt fäste...

Under vecka 42 och 43 genomförs, "handboll på gympan" i Ryaskolan, ett historiskt klassiskt Warta fäste där ett stort antal spelare genom åren startade sin handbollsresa. Det blir lektioner för årskurs 1, 2 och 3 som vi hinner med innan höstlovet, numera bedrivs ingen verksamhet av HP Warta i sporthallen på Ryaskolan - däremot hälsar vi våra unga handbollare välkomna till Lundbystrand på måndagar mellan kl. 17:00-18:00.

Handboll på gympan

Vi inledde våra skolbesök idag (tisdag 27 sept) med "handboll på gympan", hos Herrgårdsskolan och en av deras grundskoleklasser. Det är full fart och energi under hela lektionen, lätta grunder hinner man lära ut och förhoppningsvis ett ökat intresse för vår sport. Nu rullar besöken på i våra tilldelade skolor, vi hoppas givetvis på att vi får nya medlemmar, både spelare och nya ledare är välkomna till HP Warta - en förening i förändring.

HP Wartas skolor

Inom handbollen i Göteborgs kommun har man sedan ca 30 år tillbaka delat in skolorna till föreningarnas närområde med en möjlighet att genomföra, "handboll på gympan", i första hand till årskurs 1, 2 och 3. För HP Wartas del har vi tilldelats totalt 7 skolor, under denna säsongen har vi resurser att erbjuda 4 skolor handbollslektioner. Dessa är: Bräckeskolan, Herrgårdsskolan, Taubeskolan och Ryaskolan.

Till vår stora glädje uppskattar både lärare och elever våra besök, vår förhoppning är givetvis att ett flertal av barnen vill bli en del av HP Warta och fortsätta med vår sport.

Vid ev frågor/lektionsbokningar, kontakta Yvonne på kansliet, e-post: yvonne@hpwarta.se eller mobil 0763-21 40 67.

Md sponsorhuset
Md stadium
Md salming
Md haltalotta
Md housegard
Md teho
Md estrella logo
Md kakservice
Md coop extra logotyp kvadratisk
Md nordstan
Md gevalia
Md tapetgalleriet
Md ljunghems el
Md nordic wellness
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub