Topp1

1972 KLUBBEN

Vi skall ta ett stort samhällsansvar och erbjuda en bred ungdomsverksamhet

För att klara det behöver vi er stöttning, nu kan du stötta oss genom att gå med i 1972 klubben.

Hela Hisingens handbollsförening

Bli medlem i 1972 klubben

HP Warta (Handbollspojkarna Warta) är en handbollsklubb från Hisingen i Göteborg. Klubben bildades 1972 då IF Göteborgs Handbollspojkar och IF Wartas handbollssektion slog ihop.

Som medlem i 1972-klubben stöttar du hela föreningen i arbetet med att åter skapa en handbollsförening för hela Hisingen.

Hisingen behöver en handbollsförening att samlas runt.

HP Warta har en anrik historia med en 22: dra plats i maratontabellen och många fostrade handbollsprofiler. I ditt medlemskap ingår också 2 frikort till våra hemma matcher som spelas centralt på Hisingen i trevliga Lundbystrand, det är enkelt att komma dit oavsett om du väljer bil, buss eller varför inte en skön båttur från fastlandet. Väl framme erbjuder vi alltid en trevlig fika till bra priser i Café Traversen.

Medlemskap + 2 frikort säsongen 2020/2021 1972kr


HP Warta har fostrat många handbollsprofiler genom åren och skall ta ett stort samhällsansvar genom att fostra nya handbollsspelare på alla nivåer. HP Warta är en ideell förening som är aktivt i ett s.k. socioekonomiskt svagt område därför får vi ett differentieringsbidrag till vår verksamhet. Vi vill använda det till att rekrytera handbollsspelare i dessa områden men det räcker inte vi behöver mer stöd. Vi har många idéer som vi vill utveckla några exempel är läxläsning, verksamhet för funktionshindrade, aktiviteter på skollov.

(Differentieringsbidrag
Ideella föreningar som är bidragsgodkända och aktiva i socioekonomiskt svaga områden kan få ett extra bidrag. Differentieringsbidraget kan inte sökas. Föreningar som har rätt till det får det automatiskt i samband med ansökan av aktivitetsbidrag.)

Medlem/FöretagNRÅr
Jan-Eric Alcén12018/2019
Jadach AB/ Christer Dagman22018/2019
Md frontbilar
Huvudsponsor Ungdom
Md ljungstro m photography
Md sponsorhuset
Nordic wellness logo no symbol cmyk 2
Md salming
Md teho
Md estrella logo
Md kakservice
Md coop extra logotyp kvadratisk
Md nordstan
Md gevalia
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub