Topp1

Bra träningsmatcher för damerna!

Publicerad 2019-08-11 12:07
Match 1 HPW-Skara HF U 17-20 Match 2 HPW-Skara HF U 17-14

Under lördagen (10/8) spelade Wartadamerna 2 träningsmatcher i Lundby Strand. Båda matcherna mot Skara HF's utvecklingslag som seriespelar i div.2. Tanken var att även Tibros damer skulle komma ner till Göteborg för en liten "miniturnering", men tyvärr fick man inte ihop tillräckligt med spelare och tvingades dra sig ur.

Skara HF U är ett ungt lag som har som ambition att ta steget upp i div.1. Man får väl också anta att de unga spelarna påsikt har som ambition att ta en plats i Skaras A-lag som spelar i elitserien.

Warta som i år på nytt har två lag i seriespel har flera intressanta nyförvärv i träningstruppen.

Jag såg inte första matchen, men enligt uppgift var det en bra match där Warta spelade jämt med Skara. Resultatet 17-20 över 2x30 min är väl OK mot ett div.2-lag. Andra matchen som spelades över 2x20 min vann Warta med 17-14. Segern grundlades tack vare ett bra försvarsspel, men också ett anfallsspel som lovar gott inför kommande säsong.

Warta mönstrade 15 spelare varav ca hälften var nya för säsongen. Med ytterligare 10-12 spelare på träningslistan ser jag fram emot kul säsong där jag tror att båda lagen (div.3 och div.5) kan ta ett steg upp seriesystemet.

Vi hoppas på en bra säsong! Lycka till!


CA
Md sponsorhuset
Nordic wellness logo no symbol cmyk 2
Md salming
Md teho
Md estrella logo
Md kakservice
Md coop extra logotyp kvadratisk
Md nordstan
Md gevalia
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub