Topp1

Succé när Warta erbjuder gratis handbollsträningar i Biskopsgården

Publicerad 2022-02-28 12:47
Img 8019
HP Warta erbjuder med stöd av Socialförvaltningen på Hisingen gratis handbollsträningar i Biskopsgården. Ett initiativ som blivit en succé och där vi nu fyller Sjumilahallen med barn och ungdomar varje söndag.

Som en del i arbetet att aktivera barn och ungdomar i HP Wartas upptagningsområde på centrala Hisingen har föreningen initierat ett projekt i Sjumilahallen. Där erbjuder vi gratis handbollsträningar varje söndag mellan 10.30 - 12.30 hela våren. Ett projekt som blivit succé.

Intresset för att vara med är skyhögt. Igår var det till slut närmare 50 barn på plats någon gång under de två timmarna. Vi ser med glädje att det både är barn från närområdet i Biskopsgården men också från andra delar av centrala Hisingen.

Träningarna är nämligen öppna för alla barn 6-12 år som vill prova träna handboll. Det finns inga restriktioner kring att man måste bo i någon särskild stadsdel. HP Warta har ledare på plats som anpassar verksamheten efter hur många barn som är på plats och åldersstrukturerna.

Projektet finansieras med stöd av Socialförvaltningen på Hisingen och HP Warta har även support från både skolor och fastighetsbolag på centrala Hisingen som sprider information om aktiviteten.

För många av deltagarna är det första kontakten med både handbollen och föreningslivet. Av intresset att döma en positiv upplevelse!

Vill ni veta mer? Maila till ungdom@hpwarta.se

Md img 8008
Md img 8007
Md img 8013
Md img 8003
Md logga f rg cmyk  6
Sponsor HP Warta Ungdom
Md frontbilar
Huvudsponsor Ungdom
Md ljungstro m photography
Md sponsorhuset
Nordic wellness logo no symbol cmyk 2
Md salming
Md teho
Md estrella logo
Md kakservice
Md coop extra logotyp kvadratisk
Md nordstan
Md gevalia
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub