Herrseniorer
Topp1

Två poäng

Publicerad 2016-10-24 10:54
Vi kom in till denna matchen mot Karlskrona med en övertygande seger mot Kärra på bortaplan. Karlskrona i sin tur kom med en pinne i bagaget i senaste matchen mot Höörs HK H 65. Matchen började med ett lågt tempo och mängder av utvisningar (6 st + ett direkt rött).

Vi hade stabilt förvarsjobb hela första halvlek, men likt vår match mot H 65 så lyckades Karlskrona få in bollar bakom Victor Larsson även när handen var uppe. Första halvlek slutade med att Carl Lindqvist, får rött kort efter en grov förseelse. Resultatet i halvtid var 12-13.

Andra halvlek startades med en ny trea bredvid Jonathan Wikman, i form av Rasmus Berndtsson. Det innebar att vi fick in en bättre andra våg och Rasmus lyckades dunka tre (!) andra fas mål, under en kort tid och därmed vänt matchen till vår favör. Fortfarande jämt, men vi ledde med en, två bollar under hela halvleken. I slutet när vi får en tå parad utav Victor Larsson så leder vi med två mål och knapp tid kvar. Då känns det som matchen är avgjord. Till slut så får Jonathan Wikman sätta punkt för eftermiddagen med en soloprestation och 27-23.

Bäst för dagen var Thomas Johannesson tillsammans med Max Byström som sätter många viktiga mål i andra halvlek.

HP Wartas målskyttar: Max Byström 6, Thomas Johannesson 6, Jonathan Wikman 3, Rasmus Berndtsson 3, Lukas Larsson 3, Alexander Berg 2, Carl Lindqvist 2, Joseph Helgesson, Viktor Sjöberg .

//Erik

Md sponsorhuset
Md stadium
Md salming
Md haltalotta
Md housegard
Md teho
Md estrella logo
Md kakservice
Md coop extra logotyp kvadratisk
Md nordstan
Md gevalia
Md tapetgalleriet
Md ljunghems el
Md nordic wellness
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub