Damseniorer
Topp1

Fantastisk höst för Wartas damer!

Publicerad 2019-12-25 11:49

Wartas damer har gjort en nästan ofattbart bra höst. I div.3 har man inte tappat en enda poäng. 11 segrar på 11 matcher.!! 22 poäng och 9 poäng ner till tvåan och trean i tabellen, Sport och Gbg Finest, som har 13 poäng. Det har inte alltid varit självklara vinster men bra lag har ofta tur sägs det. Sista tre matcherna vanns med uddamålet, kanske lite tur, men också ett bevis på kämpaglöd och att aldrig ge upp.

Går det att fortsätta på "vinnarvägen"? Kanske! Warta är laget att slå, räkna med att alla lag vill ha revansch för höstens förlust. Kan truppen vara fri från skador och sjukdomar så är chansen stor på serieseger och avancemang till div.2. Jag tror och hoppas på div.2 nästa år.

Warta har denna säsong återigen två lag i seriespel. Lag 2 spelar i div.5 VSV N där det varit lite mer motigt. Div.5 VSV N har några riktigt bra lag, föreningar som inte haft seniorlag på ett tag. Strömstad, Lysekil och Uddevalla är alla föreningar som efter några års frånvaro åter har seniorlag. Lysekil och Strömstad är de lag,som med många unga spelare, imponerar mest på mig och blir troligen svårslagna. Men inget är omöjligt! Warta ligger efter höstens matcher i mitten med 13 poäng, 5 poäng efter serieledarna i en något "haltande" tabell.

Jag tror att framgången i div.3 är till stor del beror på mycket bra träningsnärvaro, ca 20 spelare i medeltal på varje träning och en träningstrupp med rätt inställning. Med ca 25 spelare i truppen ges också möjligheten att ha två lag i gång. Vi hoppas nu att alla får vara friska och skadefria så kommer det att bli en trevlig handbollsvår.

Kommande matcher:

Div.3 19 jan. kl 17:05 Baltic - HPW Förbohallen

Div.5 21 jan. kl 21:15 HPW2 - Kärra 2 Lundby Strand !


CA
Md frontbilar
Huvudsponsor Ungdom
Md ljungstro m photography
Md sponsorhuset
Nordic wellness logo no symbol cmyk 2
Md salming
Md teho
Md estrella logo
Md kakservice
Md coop extra logotyp kvadratisk
Md nordstan
Md gevalia
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub