Damseniorer
Topp1

Tuff match mot serieettan!

Publicerad 2019-03-06 10:50
HP Warta - Torslanda 24-28

Wartadamerna visar återigen att man är att räkna med. Det blev visserligen förlust mot serieledarna Torslanda, men ett betydligt bättre resultat än vid bortamötet i höstas då Torslanda vann med 36-20 .Torslanda som till stora delar består av duktiga juniorer, topplag i Gbg-serien och framme i steg 4 i USM, fick kämpa rejält för att rå på Wartadamerna denna kväll.

Warta var kanske inte riktigt på tårna i början av matchen och Torslanda hade efter ca 10 minuter en 5-1 ledning som var jobbig att hämta igen. Halvtidssiffror på tavlan 11-17. Wartadamerna började andra halvlek bra och visade att man inte ville ge upp. Med bra inställning och kämpaglöd vinner Warta andra halvlek med 13 -11. Torslanda vinner välförtjänt, men bara med 28-24.

Med den inställning som laget visat i de två senaste matcherna finns det hopp om ytterligare poäng i serieavslutningen. Härligt jobbat Warta!

Wartas lag: MV Therese G (40%), Jennie H 8 mål (2 str.), Aleksandra BM 7, Tove F 3, Mikaela A 2, Siri H H 2, Sandra H (2), Sandra O, Nathalie E, Frida K, Therese C, Christina W

Resterande matcher:

Söndag 17/3 Baltica - HPW

Tisdag 26/3 HPW - Sportjejerna


CA
Md frontbilar
Huvudsponsor Ungdom
Md ljungstro m photography
Md sponsorhuset
Nordic wellness logo no symbol cmyk 2
Md salming
Md teho
Md estrella logo
Md kakservice
Md coop extra logotyp kvadratisk
Md nordstan
Md gevalia
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub