P2012
Topp1

P2012 blir egen grupp från 17 januari

Publicerad 2021-12-17 15:54
Från den 17 januari 2022 kommer HP Warta bilda en egen träningsgrupp för pojkar födda 2012.

Vi i HP Warta är mycket glada att ha aktiverat så många P2012-killar i handboll den här hösten. Det har varit ett enormt intresse och gruppen växer hela tiden med nya spelare som vill testa på handboll. Vi är snart uppe i 20 spelare födda 2012.

Det innebär att gruppen som kombinerats med P2010/2011 börjar bli väldigt stor med snart 35 spelare totalt. Vi ser därför behov av att skapa en egen träningsgrupp av P2012 så de kan få bra förutsättningar att fortsätta utvecklas och ha roligt.

Motiven är också att åldersskillnaderna i gruppen suddas ut och förutsättningarna blir något mer lika (tex sett till fysik), att vid tävling/matcher finns vissa krav/regler kopplat till ålder och vi kan också erbjuda fler att prova handboll.

Tillsammans med de fantastiska ledarna Andreas och Aleksandar samt den nya tränaren Viktor har vi därför landat i att från 17 januari köra P2012 i en egen grupp. Viktor har varit med på träningarna på slutet för att lära känna gruppen och vi ser nu att de är redo att komma igång till våren.

Vi behöver fler föräldrar eller andra intresserade som vill och kan hjälpa till. Man behöver inte vara någon expert på handboll eller lägga 20 timmar i månaden. Alla små bidrag (tex vara på plats och instruera, hjälpa till med närvaro, kontakt med föräldrar, fixa kaffe osv) är av nytta. Vi behöver se till att det är okej för ledare att ibland missa något tillfälle pga arbete, sjukdom, andra åtaganden.

Hör av er om ni vill vara med på den här resan där era barn utvecklas och har roligt med sina kompisar!

Från 17 januari kommer de träna 18.00 - 19.30 i Ryaskolans idrottshall. Det var en av få lediga tider i vår eftersom 99% av alla tider bokas redan på våren/sommaren. Vi kommer köra så januari-april och sen får vi utvärdera hur det fungerade. Det går att önska samma eller andra tider till kommande höst. Om tiden krockar med andra aktiviteter tycker vi i HP Warta att det brukar fungera bra att vara med varannan vecka, så barnen får chansen att ha flera aktiviteter.

Så, det ser alltså ut såhär framöver:

  • Tisdag 21 december: Träning i Taubeskolan
  • Tisdag 11 januari: En sista träning tillsammans i Taubeskolan
  • Måndag 17 januari: Första träningen som HPW P2012
  • 22 eller 23 januari: Första matcherna (minihandboll)
  • 5 eller 6 februari: Minihandboll
  • 19 eller 20 mars: Minihandboll

Har ni några frågor? Hör av er till någon eller alla:

Jimmy Grandin: jimmy.grandin@outlook.com

Viktor Thörner: viktorthorner@hotmail.com

Md logga f rg cmyk  6
Sponsor HP Warta Ungdom
Md frontbilar
Huvudsponsor Ungdom
Md ljungstro m photography
Md sponsorhuset
Nordic wellness logo no symbol cmyk 2
Md salming
Md teho
Md estrella logo
Md kakservice
Md coop extra logotyp kvadratisk
Md nordstan
Md gevalia
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub